Wel of geen hoogwaardig OV door Lunetten?

Het BOL en enkele bewoners van Lunetten hebben nauw contact met de omgevingsmanager MIRT verkenning OV en wonen. Zij zijn maandag 12 september 2022 naar de inloopsessie geweest in het kader van de MIRT verkenning OV en wonen en hebben verschillende mensen uitgebreid gesproken.Daarna is door hen een reactie ingediend, onder meer op basis van de omgevingsvisie, en de twee amendementen van de gemeenteraad. (zie een eerder bericht hierover op deze website). Die zienswijze gaat, evenals andere ingediende zienswijzen, mee naar de bestuurders  (gemeente, provincie en rijk) van het project en naar het najaars MIRT (overleg minister en Tweede Kamer). …

Voortzetting

Uitslagen BOL-loop

We kijken terug op een geslaagde BOL-loop, die dit jaar gelopen werd door 132 deelnemers.

De uitslagen:
De kidsrun werd bij de meisjes gewonnen door Fay Geurts en bij de jongens door Gino Hendriks
Winnaars bij de 5 km 40- waren Marjolein Pijper en Chiel Stikkelbroek
Winnaars bij de 5 km 40+ waren Sabine van Meurs en Wijnand Fransen
Winnaars bij de 10 km 40- waren Mijke Kromdijk-Peeters en Vainius Gagilas
Winnaars bij de 10 km 40+ waren Roseline Kozik en Bernard Westeneng.

Alle deelnemers staan op uitslagen.nl
Foto's van BOL-loop en prijsuitreiking

 

Nieuwsbericht modernisering Musketon

Nieuwsbericht Modernisering Musketon   mei 2022   Beste meedenkers en gebruikers van Buurtcentrum de Musketon Wat na Pasen was toegezegd, is net voor Pinksteren geworden: Het verschijnen van de Nieuwsbrief over de Modernisering van de Musketon. Een uitgave van de Gemeente Utrecht, met medewerking van de beoogde huurders en Samen Musketon. Je treft deze aan als bijlage. Het meest belangrijke feit om te melden is dat het moderniseringsproces enorm vertraagd is en wordt. Nog steeds niet duidelijk is of het Gezondheidscentrum wel naar de Musketon komt. Overleg met de Gemeente vraagt veel tijd. Ondertussen ligt het overleg van Samen Musketon …

Voortzetting

In memoriam TIES BRESSERS

Afgelopen woensdag 27 april is na een kort verblijf in het ziekenhuis onze penningmeester van het BOL overleden.

Ties was een wijs man. Hij hield van schaken, harinkjes happen, woordgrappen, mensen om zich heen, natuurfilms en sportprogramma’s. Hij klaagde nooit over het feit dat hij altijd in een elektrische rolstoel zat (met robotarm), nooit over zijn gezondheid en hij stelde het op prijs om niet betutteld te worden. Gewoon, man en paard noemen.

Hij was in de wijk een veel en graag geziene vrijwilliger: meer dan 15 jaar penningmeester van het Bewoners Overleg Lunetten BOL, als ontwerper van de poster voor de kerstmarkt op de stadsboerderij. Hij was aktief in de wijk met het rolstoeldansen, hij was financieel adviseur bij het Buurtteam en bood ondersteuning aan mensen met PC-problemen namens de Vereniging Netwerk Lunetten VNL. Verder was hij aktief in de belangenvereniging van mensen met dezelfde spierziekte als hij en reisde daarvoor door het land. De laatste jaren was hij ook penningmeester-adviseur van het Knooppunt.

Bovenal hield hij van zijn vrouw, zijn dochter en was hij apetrots op zijn kleinkinderen.

Hij zal zeer gemist worden door allen uit Lunetten.

Wij wensen Susan, Helen en alle familie en betrokkenen veel sterkte.


Ties’ uitvaart vindt aanstaande woensdag 4 mei op begraafplaats Tolsteeg plaats, van 11.00 tot plm. 14.30 uur. Als je wilt kun je nog even afscheid van hem nemen bij hem thuis, Twente 130, op maandag tussen 16.00 en 19.00 uur.