Nieuws

20ste editie wijkdag Lunetten

wijkdag 2012 048De jaarlijkse Wijkdag Lunetten vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 september 2014. Het wordt een hele bijzondere wijkdag, omdat het de 20e editie is! Naast de bekende gezellige markt en de kindervrijmarkt staan er dit jaar ook nieuwe en vernieuwde onderdelen op het programma.

BOL-loop (light)
Terug van weggeweest, een parcours van 1 kilometer voor de kinderen t/m 12 jaar. Verder is het parcours van de traditionele BOL-loop veranderd. Er is een, deels nieuwe, route uitgezet van 5 kilometer. U mag zelf kiezen of u 1 of 2 rondes loopt. Voor het eerst gaat dit jaar de BOL-loop light van start!  2,5 kilometer van het parcours door het Beatrixpark, bedoeld voor wandelaars en rolstoelgebruikers.

grasmannetjesActiviteiten
Op het groot podium is er ruimte voor optredens van plaatselijk talent uit Lunetten. Wie van schaken houdt kan weer terecht naast de Musketon. Verder worden de bezoekers van deze 20e wijkdag tijdens het spel Petje Op, Petje Af  getest op hun kennis over Lunetten. Dit spel zal 2 keer vanaf het grote podium gespeeld worden. Gaat u de strijd aan met uw buurman?

Het Noordplein wordt weer gereserveerd voor een kindervrijmarkt. Kinderen kunnen vanaf 9 uur een plekje zoeken op de aangegeven plaatsen. Daarnaast komt er dit jaar een klimwand van 6,5 meter te staan en kinderen die graag knutselen kunnen zich uitleven op het Grashoofden knutselterras.
De kano’s worden dit jaar vervangen door 2 waterballen, waar je helemaal in kunt. Als je altijd al een keer over het water hebt willen lopen, is dit je kans! De locatie van dit waterfestijn is niet veranderd: naast de Bouwspeeltuin Fort Luna.

Inschrijven Open Podium en markt
Kunt u zingen, goochelen, dansen of heeft u een ander talent? Laat het zien op het Open Podium!
U kunt zich hiervoor opgeven bij Femke van Vlokhoven: femke@hisa.nl of 030-214 85 94.
Inschrijven voor een kraam op de markt kan vanaf 14 juli bij Bronkhorst Brillen. Kosten: 20 euro.