BOL loopNieuwsWijkdag

Wijkdag Lunetten

dsc01367Dit jaar vindt op zaterdag 17 september de 22e editie van de jaarlijkse Wijkdag plaats! Reden voor een feestelijke dag vol met nieuwe en bekende activiteiten. Nieuw dit jaar is dat Meer van Merel mooie momenten zal verzamelen om het winkelcentrum mee op te fl euren. Op een groot podium is er ruimte voor Lunettens talent. Ook delen we op het plein heerlijke suikerspinnen uit. De BOLloop vindt dit jaar natuurlijk ook weer plaats. Kinderen kunnen hun hart ophalen aan de noordzijde van het winkelcentrum; er is weer een kindervrijmarkt en een heuse klimwand van 6,5 meter hoog! Ook kun je dit jaar weer kanovaren in de grachten naast bouwspeeltuin Fort Luna.

Kun je zingen, goochelen, dansen of heb je een ander talent? Laat het zien op
het Open Podium! Je kunt je hiervoor opgeven bij Maaike: Maaike@hisa.nl of
030-2148591

Het is net als andere jaren mogelijk om een kraam te huren in en om het
winkelcentrum. Dit geldt voor verenigingen/organisaties uit de wijk en
particulieren. De kosten voor een kraam bedragen € 20,-. U kunt zich inschrijven bij ‘Kijken bij Wouter’ in het winkelcentrum.

Ook dit jaar kun je  weer deelnemen aan de BOL-loop op de 5 of 10 km. Voor de kinderen t/m 12 jaar is er een speciale kinder BOL-loop van 1 km.
Uiteraard zijn er weer mooie prijzen te winnen in verschillende categorieën. Bij de volwassenen worden alleen de 1e prijzen uitgereikt.
Kijk op www.bollunetten.nl/bol-loop voor meer informatie. Inschrijving op de wijkdag kan vanaf 10.30 tot uiterlijk 13.15 uur bij de BOL kraam op de brug, kosten: € 2,-