Nieuws

Stickeractie Ik wil hier groot succes

20151107_143110

Persbericht HISA
De stickeractie Ik wil hier afgelopen zaterdag 7 november op het winkelcentrum was een groot succes. Bezoekers konden door middel van het invullen van een sticker hun winkelwens kenbaar maken, deze sticker mocht men vervolgens op één van de beschikbare panden plakken. Mensen hebben massaal meegedaan. Er werden 773 wensen verzameld.

Uitslag
Als meest genoemde winkel kwam de HEMA met zo’n 18%  uit de bus, gevolgd door een bakker met 12%. Een (kinder)kledingzaak en slager scoorden beide 7%. Ketens als de Action, Blokker en Wibra werden veel genoemd. Ook werden een speelgoedwinkel, een (kinder)schoenenzaak, een koffietentje/lunchroom met flexwerkplekken, een doe-het-zelf/hobbywinkel, een kringloop, een schoenmaker of ecologische winkel dan wel uitbreiding van de bestaande biologische winkel vaak genoemd. Creatieve ideeën als een conceptstore (bijv. een Blend-UT) waar kleine ondernemers plankruimte kunnen huren werd ook regelmatig gevraagd.
De winkeliersvereniging heeft alle wensen geïnventariseerd en legt dit wensenpakket neer bij alle betrokken partijen. Het is dan aan hen om hun voordeel te doen met de beschikbare informatie en zo potentiele  ondernemers te interesseren en  over de streep te trekken.

Ondernemers gezocht
Zoek je een bijzondere locatie voor jouw bedrijf of winkel in een gezellig stukje Utrecht? Neem dan een kijkje op het vernieuwde Winkelcentrum Lunetten. Voor meer informatie over het winkelcentrum of de beschikbare panden kunt u contact opnemen met winkelstraatmanager Annemieke Vegter via a.vegter@hisa.nl.