NieuwsVerkeer, lucht en geluid

Officiële aftrap Mobiel Lunetten met wijkwethouder Lot van Hooijdonk

Heb je af en toe een auto nodig of staat je eigen auto wel vaak ongebruikt voor de deur? Heb je geen rijbewijs maar wil je soms wel even bij de bouwmarkt wat spullen halen? Mobiel Lunetten biedt de oplossing: vervoersmiddelen met elkaar delen. Buurtinitiatief Mobiel Lunetten zoekt steeds weer naar geschikte mogelijkheden om vervoer delen makkelijker én beter bekend te maken. Via het online platform mywheels.nl kan je je auto aanbieden of voor enkele uurtjes een auto huren. Je maakt via het platform duidelijke afspraken met elkaar en de verzekering is geregeld.
Ook is er een elektrische bakfiets, die je binnenkort kan huren bij Kinderboerderij de Koppelsteede (Koppeldijk 115 in Lunetten).
Op zaterdagochtend 10 oktober (10.30 – 12.30 uur) is er een inloop bij de Kinderboerderij. Wijkwethouder Lot van Hooijdonk overhandigt de bakfiets dan officieel aan de Kinderboerderij. Je kan een proefritje maken op de bakfiets en meer te weten komen over vervoer delen. Ook is het een mooie gelegenheid om toekomstige huurders of verhuurders te ontmoeten. Meer informatie is te vinden op https://mywheels.nl/auto-huren/Utrecht-Lunetten en in de Facebookgroep “Mobiel Lunetten”. Voor vragen kan je mailen naar mobiellunetten@gmail.com.