Nieuws

Pimp de huiskamer van Lunetten

De Musketon Gebruikersraad en Vooruit zijn op zoek naar Lunettenaren die de zitkuil en de bar (de huiskamer van De Musketon) een nieuwe ‘look’ en ‘feel’ gaan geven. De gemeente Utrecht stelt namelijk budget beschikbaar om in elk buurthuis een zogenaamde ‘huiskamer’ te creëren: een ruimte voor informele ontmoetingen en vrije tijdsactiviteiten die kosteloos kan worden gebruikt.

JOUW INPUT IS GEWENST

Hier vindt je een panoramatekening Pimp de huiskamer van de zitkuil en de bar. Print hem uit (of bewerk hem digitaal) en geef de ruimtes een kleur, inrichting, meubilair en sfeer naar jouw wens en smaak. De tekening is ook op te halen in De Musketon als je zelf geen printer hebt. Andere ideeën die bijdragen aan het huiskamergevoel zijn ook van harte welkom. Denk bijvoorbeeld aan een spelletjeskast, leestafel, planten-weeshuis of iets dergelijks. Alles wat je niet kwijt kunt in de tekening, kun je toelichten op de achterkant van je tekening of in een mail. Jouw tekening en ideeën kun je per mail sturen naar musketongebruikersraad@gmail.com of kun je in De Musketon afgeven ter attentie van  Dyon Korssen (sociaal beheerder Vooruit) onder vermelding van ‘huiskamer’.
GEEF JE OP VOOR HET HUISKAMERTEAM
Aan de hand van de inzendingen stelt de Musketon Gebruikersraad een plan op. Na goedkeuring door de gemeente hebben we hulp nodig om het plan ook daadwerkelijk uit te voeren. Weet je nu al dat je graag mee wilt klussen en inrichten? Geef je nu alvast op voor het huiskamerteam!

We zijn benieuwd naar hoe jij vindt dat de Lunettense huiskamer eruit zou moeten zien. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We kijken uit naar je inbreng!

Musketon Gebruikersraad
Vooruit