NieuwsVeiligheid

Workshop Tips van een ex-inbreker

bron: gemeente Utrecht, wijkbureau Zuid

Uitnodiging workshop ‘Tips van een ex-inbreker

Dinsdagavond 6 juni as. verzorgt een ex-inbreker een workshop voor inwoners van de wijk Zuid, deze keer met aandacht voor Lunetten. Hij geeft als ervaringsdeskundige advies over hoe een inbreker denkt en hoe hij zijn keuzes maakt. U keert huiswaarts met bruikbare tips waarmee u de kans dat u slachtoffer wordt van woninginbraak kunt verkleinen. Het belooft een zeer boeiende en interessante avond! U kunt binnenlopen vanaf 19.00 uur, de  workshop start om 19.30 uur en vindt plaats in schoolgebouw De Passie, Zwarte Woud 211.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Met goed hang- en sluitwerk kunt u in veel gevallen inbraak voorkomen. Op 6 juni krijgt u alle informatie over het PKVW en de subsidieregeling vanuit de gemeente voor huiseigenaren. Er is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf aanwezig. U kunt ter plekke een afspraak maken voor een GRATIS scan van uw woning.

Aanmelden
Aanmelden kan via een e-mail naar zuid@utrecht.nl, onder vermelding van ‘workshop ex-inbreker’. Telefonisch kan ook, via 14 030.

Utrecht Veilig! Dat doen we samen.
Aanwezig deze avond: afdeling veiligheid, toezicht en handhaving gemeente Utrecht, politie, Onderhoudsbedrijf Ruud Jansen en Beheerder Whatsappgroep.