Nieuws

Fietspad Maarschalkerweerd tijdelijk afgesloten

Werkzaamheden fietspadVan vrijdag 12 juni tot en met woensdag 1 juli is het fietspad het Maarschalkerweerdpad tussen station Utrecht Lunetten en de Koningsweg afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de route die tot januari 2015 in gebruik was: over de Mereveldseweg en de spoorwegovergang. Zie oude kaartje met huidige route.
Het fietspad was in een knik om de bouwkeet heen gelegd, zodat het fietspad eerder open kon. De bouwkeet is nu verwijderd en het fietspad kan op de juiste plek worden aangelegd. De aanpassing is eerder aangegeven, bijvoorbeeld in het wijkbericht van januari 2015. De werkzaamheden zijn voor de Tour de France gereed.

Aansluitend wordt vanaf woesdag 1 juli tot vrijdag 31 juli de wegverharding vernieuwd tussen het voormalige ketenterrein en de Mereveldseweg (inclusief het viaduct over de A27). Hierdoor is de sporendriehoek “Tussen de Rails” in deze periode minder goed bereikbaar vanaf de Mereveldseweg. Fietsers tussen Lunetten en Bunnik worden omgeleid over het nieuwe fietspad Maarschalkerweerdpad en de Koningsweg.